L'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor de la Conca de Barberà farà una xerrada informativa sobre com estalviar energia a casa

08/03/2023 Actualitat

L'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor de la Conca de Barberà farà una xerrada informativa sobre com estalviar energia a casa

Tindrà lloc el pròxim 21 de març a Santa Coloma de Queralt

El pròxim 21 de març a les 17 hores es farà a Santa Coloma de Queralt, una xerrada gratuïta sobre com estalviar energia a la llar. Serà a càrrec de l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor de la Conca de Barberà i es farà al Castell dels Comptes de Sta. Coloma (Pati del Castell s/n). És gratuïta i no cal inscripció prèvia, està oberta a tothom que estigui interessat.

Aquesta jornada pretén donar consells a les persones assistents sobre com estalviar energia, com reduir l’import de la factura de subministraments, com fer un canvi de companyia, com tramitar una reclamació i que és el bo social, qui ho pot demanar i els requisits.

Amb aquesta actuació es volen reduir situacions de vulnerabilitat de pobresa energètica a les llars, donant eines per millorar el consum familiar i proporcionant informació als consumidors sobre diferents aspectes relacionats amb les companyies de subministraments o els tipus de descomptes que ofereixen les empreses regulades del mercat, sempre tenint en compte els requisits sol·licitats.

Aquesta activitat està organitzada pel Grup de Treball sobre l’Assessorament Energètic, integrat per l’Equip Bàsic d’Atenció Primària, l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor, l’Agència Comarcal d’Energia de la Conca de Barberà, Càritas i L’Oficina tècnica del Pla d’Inclusió Social, que treballen dins del marc del Grup Motor de Pobresa Energètica de la Conca de Barberà.