L'Oficina Jove de la Conca de Barberà estrena una pàgina web actualitzada

20/01/2021 Actualitat

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà estrena una pàgina web actualitzada

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà, davant la necessitat d'adaptar el web de joventut a les característiques actuals de les webs, va veure la necessitat de renovar el web concajove.cat, existent des de l’any 2003 aproximadament.

En aquests moments el nou web es troba ja totalment operatiu i funcionant normalment. La presentació oficial és va fer a través de les xarxes socials el dia de Reis.

Concajove.cat parteix de la creació realitzada pels alumnes de l'Institut Joan Amigó durant el primer trimestre i meitat del segon del curs 2019-2020. Tot i això, el concajove.cat no es va poder consolidar degut a l'emergència sanitària del Covid-19.

L’octubre passat i per tal d’acabar-la d’adequar, actualitzar i penjar-la al servidor es van adjudicar els treballs a una de les ofertes proposades per les persones de la comarca enteses en desenvolupament de webs a través de wordpress.

El web, molt funcional, està pensat per donar informació dels serveis i dels recursos que s’ofereixen des de l’Oficina Jove. En l’apartat de “Qui som?” presenta els recursos humans de l’Oficina; en l’apartat de “#fentcomarca” s’expliquen els municipis de la comarca que treballen la dinamització juvenil; en l’apartat de “Projectes” es fa una exposició dels projectes de l’OJ més rellevants.

Destacar les caixetes de l’apartat de “Serveis i Recursos d’interès juvenil” on s’hi pot trobar la informació sobre el Servei de suport al món associatiu, sobre orientació laboral, sobre formació i orientació educativa, sobre habitatge i també s’hi pot visualitzar la recent creada Guia de Recursos Juvenils.

L’apartat de notícies explica les actuacions en què l’Oficina jove treballa actualment i també hi ha penjat el butlletí setmanal. Finalment hi ha un espai per donar-se d’alta al butlletí d’ofertes de feina i recursos formatius.

Al peu del web hi apareixen les últimes publicacions que l’OJ publica a la xarxa social Instagram.