L’Oficina Jove de la Conca inaugura la 18a Mostra d'Art Jove, que acull les obres de la Gina Sandúa March

03/12/2021

L’Oficina Jove de la Conca inaugura la 18a Mostra d'Art Jove, que acull les obres de la Gina Sandúa March

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà, amb el suport del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i l'Ajuntament de Montblanc, va inaugurar, ahir, la 18a edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà, amb obres de l’artista de Solivella, Gina Sandúa March, influenciada pel collage i les instal·lacions, mentre que i s’inspira en la creació d’espectacles onírics.

 

L’artista també domina altres tècniques com la pintura, les animacions audiovisuals, la fotografia, el disseny i el brodat, treballs que es poden veure al Museu Comarcal de la Conca de Barberà fins el proper 9 de gener.

 

Com a activitats complementàries a la Mostra d’Art, s’han programat unes visites amb l'artista, els dies 10 i 11 de desembre, a les 6 de la tarda i a les 12 del migdia, respectivament; i un taller consistent en la creació de petites obres d’art, realitzades amb eles tècniques de collage i brodat sobre paper, el dia 11 de desembre, a les 5 de la tarda. Les inscripcions a aquesta activitat es fan a través del següent enllaç: https://ja.cat/activitatsmostraart

 

L’objectiu de la Mostra d'Art és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura.

 

Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra una vintena de joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.

 

Els estils artístics han estat gairebé tots representats: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística, joieria i orfebreria d’alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil, joieria artística, pintura mural i il·lustració.

 

El conseller comarcal de Joventut, Eduard Saltó, va assistir a l’acte d’inauguració que va comptar amb una actuació musical i la lectura d’un poema per part d’Escarritx.