L'Oficina Jove de la Conca visitarà les activitats de lleure per al compliment del decret

25/06/2023 Actualitat

L'Oficina Jove de la Conca visitarà les activitats de lleure per al compliment del decret

Les activitats es realitzen en bona part en espais municipals i a les instal·lacions juvenils de la Conca de Barberà, cases de colònies i alberg

Durant bona part dels mesos de juny i juliol, la tècnica de Joventut de l'Oficina Jove visitarà les activitats d'educació en el lleure en les quals participen infants i joves menors de 18 anys. Aquestes visites de comprovació es realitzen de forma coordinada amb els serveis tècnics de la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona i des de fa més de 20 anys. Les activitats que es van a veure són principalment casals de vacances i colònies.

Durant la visita es fa una "fotografia" del moment de l'activitat, comprovant les condicions de l'estada i ambient. També es comprova tota la documentació que les persones responsables de l'activitat han de tenir durant l'activitat (autoritzacions, targetes de salut, assegurances...).

A la Conca de Barberà, organitzades per entitats, empreses i administració, es realitzen més de 50 activitats de vacances al llarg de tot l'estiu (rutes, colònies, casals de vacances, camps de treball...). Més de 1900 infants i joves d'aquí i d'arreu hi participen, guiats per a més de 260 dirigents, monitors/es i directors/es de lleure.

Les activitats es realitzen en bona part en espais municipals i a les instal·lacions juvenils de la Conca de Barberà, cases de colònies i alberg.