L'Oficina Jove organitza un cicle de xerrades sobre els estudis a triar

15/03/2019 Actualitat

L'Oficina Jove organitza un cicle de xerrades sobre els estudis a triar

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat un parell d'activitats emmarcades en l'orientació i informació dels estudis a triar i destinades a les famílies, docents i alumnes.

El proper dimecres 27 de març, tindrà lloc una xerrada sobre les beques universitàries a càrrec del tècnic de l'AGAUR, Àlvar de Salas, a continuació l'orientador Juanjo Rofes de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona explicarà sobre els estudis de la URV, i finalment la delegada de la UOC de la demarcació parlarà sobre com estudiar a la Universitat Oberta de Catalunya, universitat virtual.

I el dimecres 3 d'abril, tindrà lloc de la mà del tècnic del departament d'ensenyament Francesc Puigjaner una nova xerrada sobre el sistema educatiu actual i concretament sobre els cicles formatius existents. A la xerrada també hi participaran els dos centres de secundària de la comarca que en la seva oferta educativa tenen cicles formatius, l'IES Martí l'Humà de Montblanc i l'IES Joan Amigó de l'Espluga de Francolí.

Les dues xerrades es realitzaran a la Sala d'Actes de Concactiva, a les 6 de la tarda.