L'Oficina jove organitza un nou cicle de càpsules informatives en línia sobre Els estudis a triar

27/02/2022 Actualitat

L'Oficina jove organitza un nou cicle de càpsules informatives en línia sobre Els estudis a triar

Es realitzaran 8 xerrades destinades als i a les estudiants i a les seves famílies

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat un cicle de xerrades informatives sobre Els estudis a triar emmarcades en l'orientació i la informació sobre els diferents itineraris formatius una vegada finalitzada l’etapa de l’ESO i també sobre els ensenyaments superiors com la formació professional, les universitats i les beques.  

Sis de les vuit xerrades, “I després de l’ESO, què?” tindran lloc: a Montblanc, el dimarts 15 de març, a la Biblioteca; a Sarral, el dimecres 16 de març, a la Sala Anton Mateu del Casal d’Avis; a Santa Coloma de Queralt, el dimarts 22 de març, al Castell dels Comtes; a l’Espluga de Francolí, el dimecres 23 de març, al Museu de la Vida Rural; a Solivella, el dimarts 29 de març, a Cal Mateu; i a Vimbodí i Poblet, el dijous 31 de març, a la sala U d’octubre. Les xerrades aniran a càrrec de la Referent d’Ocupació Juvenil de l’Oficina Jove de la Conca.

A Montblanc, la primera setmana d’abril s’impartiran dues xerrades més, concretament a la sala d’actes de Concactiva, en què s’hi podrà assistir presencialment i al mateix temps es donarà l’opció de participar en línia.

El dimarts 5 d’abril, la xerrada serà sobre “La formació professional a Catalunya i els cicles formatius de la comarca” de la mà de la tècnica del departament d'ensenyament. A la xerrada també hi participaran els dos centres de secundària de la comarca que en la seva oferta educativa tenen cicles formatius, l'IES Martí l'Humà de Montblanc/Concactiva i l'IES Joan Amigó de l'Espluga de Francolí.

El dimecres 6 d’abril, la xerrada serà sobre les Les Universitats i les beques de l’AGAUR, i anirà a càrrec del tècnic de l'AGAUR, de l’orientador de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, i de delegada de la UOC a Tarragona.

Totes les xerrades tindran lloc a les 6 de la tarda i s’ofereixen als i a les estudiants i a les seves famílies.

Per inscriure’s a les càpsules informatives “I després de l’ESO, què?” cal fer-ho en el següent enllaç: https://ja.cat/xerradaeso2022

Per inscriure’s a les xerrades sobre els ensenyaments superiors (Cicles formatius i universitats i beques) cal fer-ho en el següent enllaç: https://ja.cat/estudisatriar2022