Magí Trullols és elegit president del nou govern d'unitat del Consell Comarcal

12/07/2019 Actualitat

Magí Trullols és elegit president del nou govern d'unitat del Consell Comarcal

El colomí Magí Trullols ha estat elegit nou president del Consell Comarcal en el Ple de constitució que ha tingut lloc aquest dilluns al vespre a la seu montblanquina del Consell Comarcal.

En el seu parlament el nou president ha destacat la col·laboració de tots els grups polítics i els grans reptes que té per endavant la comarca en aquest mandat.

Trullols, del grup polític de la FIC, ha obtingut el vot favorable de tots els consellers comarcals, llevat d'un únic vot en blanc. D'aquesta manera es posava en pràctica l'acord de govern presentat la setmana passada per ERC i la FIC per a la gestió del Consell Comarcal de la Conca.

Magí Trullols és actualment regidor de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt per la Federació d'Independents de Catalunya (FIC). Municipi del qual n'havia estat alcalde aquests darrers quatre anys. En l'anterior mandat també havia estat ja conseller comarcal i responsable de l'Area de Benestar Social.

Amb l'elecció de Trullols es repeteix la fórmula de l'anterior mandat, quan el llavors alcalde de Pira i membre de la FIC, Josep Pijoan, va compartir presidència amb el regidor d'ERC de Montblanc Francesc Benet.