Més d’1 milió d’euros al Consell Comarcal per posar en marxa projectes turístics i culturals

08/04/2019 Actualitat

Més d’1 milió d’euros al Consell Comarcal per posar en marxa projectes turístics i culturals

Aquesta setmana s’ha conegut la proposta de resolució dels ajuts FEDER que gestiona la Generalitat de Catalunya. De la Conca de Barberà es presentava un únic projecte per part del Consell Comarcal al qual s’ha proposat concedir un ajut de més d’un milió cent setanta mil euros. El Consell Comarcal havia presentat a la convocatòria FEDER un projecte d’abast comarcal que agrupava quatre actuacions de tipus turístic i cultural sota la denominació “Preservació, difusió i desenvolupament del patrimoni natural i cultural de la Conca de Barberà”.

El projecte ara subvencionat inclou tres iniciatives turístiques (senyalització de rutes a peu i btt, millora dels accessos a l’ermita dels Sants Metges de Sarral i la senyalització d’elements del patrimoni arquitectònic de la comarca) i una iniciativa cultural (creació del Centre d’Interpretació del Patrimoni Cultural de la Conca de Barberà).

El pressupost total d’aquestes actuacions, IVA exclòs, puja a dos milions tres-cents cinquanta mil euros i la subvenció concedida suposa el 50% de les despeses.