Més de 160 participants a la XXIII Trobada de casals de la Gent Gran de la Conca

21/06/2018 Actualitat

Més de 160 participants a la XXIII Trobada de casals de la Gent Gran de la Conca

El municipi de l’Espluga de Francolí ha acollit la 23ena trobada de casals de la gent de la comarca, una trobada anual promocionada des del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Conca de Barberà i organitzada, en aquesta edició, per l’Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

Amb l’aperitiu al restaurant El Celler es donava una primera benvinguda i a les persones vingudes de Blancafort, Montblanc, Pira, Santa Coloma de Querat, Sarral i Vimbodí i Poblet, i donava pas a la visita guiada a la Fassina Balanyà i a la Cova.

Abans del dinar de germanor, van tenir lloc els parlaments per part d’Anna Martínez, presidenta de l’Associació de l’Espluga de Francolí, Antonio Vendrell, representant de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i Magí Trullols, el Conseller de Benestar Social i president del Consell Consultiu de la Gent Gran.

La part final de la trobada va comptar amb el sorteig de tres obsequis amb productes del municipi i amb un ball amb el duet Elegant Cocktail, que va amenitzar la sobretaula fins ben entrades les set.

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Conca de Barberà és un òrgan de consulta format per les diverses associacions de gent gran de la comarca. Cada any, en assemblea general, escull el municipi on celebrar la trobada de casals.