Més de 2.000 usuaris han utilitzat el transport comarcal durant el primer trimestre del 2023

15/05/2023 Actualitat

Més de 2.000 usuaris han utilitzat el transport comarcal durant el primer trimestre del 2023

La línia de Sta. Coloma de Queralt-Les Piles-Rocafort de Queralt- Sarral-Pira-La Guàrdia dels Prats-Montblanc ha augmentat un 428% respecte al primer trimestre de l'any anterior

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà gestiona el servei de transport entre municipis de la comarca per facilitar la comunicació i l'accés de serveis, un servei que compta amb el finançament del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Durant aquest primer trimestre de l'any l'han usat més de 2000 usuaris, el que representa un augment del 56% en comparació amb el mateix trimestre de l'any passat.

El servei que ha sofert major increment aquest primer trimestre ha estat Sta. Coloma de Queralt-Les Piles-Rocafort de Queralt- Sarral-Pira-La Guàrdia dels Prats-Montblanc amb un 428% respecte al primer trimestre de l'any anterior. La línia 4 Belltall-Solivella-Blancafort-La Guàrdia dels Prats-Montblanc ha tingut un increment del 44% respecte al primer trimestre de l'any anterior.

Pel que fa a la línia Rojals-Montblanc i Prenafeta-Montblanc no es pot tenir en compte en la comparativa, ja que durant el primer trimestre de l'any 2022 no es realitzava i la línia 2 Lilla-Vilaverd-Montblanc tampoc es pot tenir en compte, perquè durant el primer trimestre de l'any passat, el servei només es duia a terme els divendres.