Més de 70 persones assisteixen a les càpsules informatives "I després de l'ESO què?"

05/04/2022 Actualitat

Més de 70 persones assisteixen a les càpsules informatives "I després de l'ESO què?"

Les xerrades han tingut lloc durant el mes de març i s'han realitzat a Vimbodí i Poblet, Solivella, l'Espluga de Francolí, Sarral, Santa Coloma de Queralt i Montblanc

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà ha realitzat un total de sis càpsules informatives "I després de l'ESO què?" durant el mes de març, per tal d'explicar als joves i familiars de joves, quins itineraris educatius poden realitzar un cop finalitzen l'ESO. A aquestes càpsules hi ha assistit més de 70 persones.

Les xerrades s'han fet a Vimbodí i Poblet, Solivella, l'Espluga de Francolí, Sarral, Santa Coloma de Queralt i Montblanc, amb la col·laboració de les diferents regidories de joventut de cada municipi.

Aquestes xerrades han estat dutes a terme per la referent d'Ocupació Juvenil de l'Oficina Jove la qual ha donat eines a les persones joves i les seves famílies a l'hora d'escollir quin itinerari formatiu poden fer un cop acabada l'etapa de l'Ensenyament Secundari Obligatori.

"I després de l'ESO, què?" ha servit per donar a conèixer quina formació formal i no formal es fa a la comarca i quina hi ha més a prop així com tots els estudis que es poden triar. També s'ha explicat on extreure la informació i quins són els períodes d'inscripció de cada formació.