Més de sis-centes persones es beneficien de les targetes moneder que gestiona el Consell Comarcal el primer semestre de 2021

21/07/2021

Més de sis-centes persones es beneficien de les targetes moneder que gestiona el Consell Comarcal el primer semestre de 2021

L'àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha fet balanç dels projectes comunitaris que s'han portat a terme durant el primer semestre de l'any, que es gestionen conjuntament amb el PLIS, els serveis socials bàsics i altres agents de la comarca.

 

Un total de 654 persones s'han pogut beneficiar del projecte comarcal de repartiment de targetes de prepagament (targetes moneder socials), que es destinen a persones amb risc de vulnerabilitat i que garanteixen l'accés a productes d'alimentació, d'higiene i de la llar. S'hi han destinat destinat 25.643 euros.

 

La mateixa oficina dona suport en la gestió d'altres programes per millorar la qualitat de vida de persones en risc d'exclusió, com per exemple el Sistema de Distribució d'Aliments. Càritas Arxiprestal de la Conca de Barberà, amb prèvia derivació de serveis socials, ha repartit 365 lots d'aliments i productes envasats des de les seves seus a Montblanc, l'Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt i Vimbodí i Poblet. En total, se n'han beneficiat un miler de persones.

 

També es dona suport en la gestió de projectes als ajuntaments, subvencions per a la realització d'activitats escolars, es tracten temes relacionats amb la pobresa energètica, sobre l'abordatge integral domiciliari i la Taula d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència està atenta als possibles casos de desemparament.