Més d'una trentena de persones han participat en les marxes nòrdiques guiades organitzades pel servei de turisme del Consell Comarcal

25/05/2022 Actualitat

Més d'una trentena de persones han participat en les marxes nòrdiques guiades organitzades pel servei de turisme del Consell Comarcal

Davant la resposta i la participació, s'organitzaran noves sortides per la tardor

El passat mes de març, des del servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà es van programar tres sortides en marxa nòrdica guiades per tal de donar a conèixer els camins del Trepat i els cellers i els seus vins i caves que formen part de la Ruta del Trepat a través d'un tast de vins durant la primavera.

Les tres sortides es van realitzar amb l'empresa Drac Actiu, unes activitats que combinaven el turisme actiu i l'enoturisme.

La primera de les sortides va ser el diumenge 10 d'abril a Sarral amb el Celler Cava Portell – Vinícola de Sarral, la segona es va dur a terme el diumenge 15 de maig a Blancafort amb el celler Gerida Viticultors i la darrera va ser el passat diumenge 22 de maig a Pira amb el celler Carles Andreu.

La consellera de turisme, Sílvia Iturria ha explicat que "la resposta i la participació ha estat molt bona amb la qual cosa s'organitzaran noves sortides per la tardor".

Per tal de millorar la visibilitat de la campanya des del servei de Turisme es van organitzar tres sortejos a través d'Instagram.

La Ruta i els camins del Trepat

La Ruta del TREPAT és descobrir els paisatges de la Conca de Barberà, és contemplar les vinyes sense presses, és conèixer cellers plens d'història i també degustar vins i caves amb caràcter únic. Els camins del Trepat són rutes de senderisme que porten conèixer els cellers que treballen amb la varietat del trepat a la comarca. Hi ha 9 itineraris, un per a cada municipi on hi ha un o més cellers que elaboren amb la varietat de trepat; i un itinerari que els uneix tots.