Moció conjunta dels alcaldes i consellers comarcals de rebuig a la sentència del Suprem

17/10/2019 Actualitat

Moció conjunta dels alcaldes i consellers comarcals de rebuig a la sentència del Suprem

El passat dimecres el Consell Comarcal va acollir un acte conjunt del Consell d’alcaldes de la comarca i del Ple del Consell Comarcal. La sessió tenia un únic punt a l’ordre del dia que feia referència a l’aprovació d’una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem sobre els fets de l’1 d’Octubre.

Els presents, que representaven tots els grups polítics de la comarca, van aprovar per unanimitat un acord on manifesten el seu rebuig a la sentència emesa pel Tribunal Suprem, reclamen la llibertat de tots els presos i preses polítiques i mostren el seu compromís amb el dret a l’autodeterminació. Per últim, també reafirmen el caràcter pacífic i no violent del moviment independentista català.
 
L'acte va començar amb unes paraules del president del Consell Comarcal, Magí Trullols, on expressava la gravetat del moment que estem vivint. Posteriorment van anar intervenint tots els portaveus dels diferents grups polítics que van anar expressant el seu suport a la moció que s'anava a votar, alhora que feien diferents reflexions sobre el que està passant aquests dies.