Neix "Sinèrgiques", la primera fira multisectorial Jove de la Conca de Barberà

05/09/2022 Actualitat

Neix "Sinèrgiques", la primera fira multisectorial Jove de la Conca de Barberà

Tindrà lloc el dissabte 17 de setembre a la plaça de Sant Francesc de Montblanc

El pròxim dissabte 17 de setembre tindrà lloc a la plaça de Sant Francesc de Montblanc, "Sinèrgiques", la primera Fira Multisectorial Jove de la Conca de Barberà. Organitzada per l'Oficina Jove de la Conca de Barberà amb la col·laboració de Concactiva i l'Ajuntament de Montblanc, vol facilitar als empresaris i empresàries joves de 16 a 35 anys un espai per donar a conèixer els seus productes, activitats, serveis, així com promoure l'intercanvi d'experiències amb les sinergies que es poden crear a la fira amb els participants i les persones visitants.

"Sinèrgiques" comptarà amb un total de 17 empreses ubicades a la comarca i que són de joves de la Conca amb edats compreses entre els 16 i els 35/40 anys.

Les empreses són les següents: Damià Amorós, Àlex Rebollo, El Racó d'amigurumi, Diatrenta, Jan Roca, La Bastida Participació, Adrià Cabestany, l'Espiral, Gemma Romeu, Roger Visuals, Geragym, Lo Brague, Fet a la Conca, Fem salut, Bily Barber Shop, Alex Martínez i Daniel Valiente.

Amb motiu de la celebració de la Fira, a la mateixa plaça de Sant Francesc es portaran a terme les següents activitats per part dels participants en la Fira.

10 h. Inauguració de "Sinèrgiques"

11.30 h. Daniel Valiente. Conscienciació sobre la seguretat informática

12.00 h. Gemma Romeu. La Fisioteràpia

13.30 h. Damià Amorós. Gravació del podcast Sinèrgiques

13.30 h. Geragym. Xerrada Esport i Salut

16.00 h. Mireia París i Griselda Gasol. Coneixes l'Osteopatia i la Psiconeuroimmunologia?

17.00 h. Adrià Cabestany. Com vens la moto? Persuadint sinergies

18.00 h. La Bastida Participació i Coopcamp. Economia social i Soli... què? Altres maneres d'emprendre

20 h. Tancament de la fira

Durant els pròxims dies i a través de les xarxes socials de l'Oficina Jove de la Conca, Concactiva i l'Ajuntament de Montblanc, podreu conèixer als diferents participants a través dels vídeos que s'han dut a terme durant aquest mes d'agost.

"Sinèrgiques" també ha comptat amb el suport de la Direcció General de Joventut del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.