Nova sessió formativa en línia per a persones dirigents d'associacions

06/02/2023 Actualitat

Nova sessió formativa en línia per a persones dirigents d'associacions

Sota el nom "Les obligacions econòmiques i fiscals de les entitats", tindrà lloc el dimecres 22 de febrer

El servei de suport a les associacions del Consell Comarcal i davant la inquietud de les persones dirigents de les entitats de la comarca de tenir més informació sobre les obligacions econòmiques i fiscals de les entitats ha organitzat una sessió informativa sobre tot el relacionat amb les principals obligacions econòmiques de les entitats, els impostos de l'entitat i la gestió de l'IVA (facturació, exempcions i gestió de l'impost).

La xerrada informativa sobre "Les obligacions econòmiques i fiscals de les entitats" anirà a càrrec de la Dolors Martínez responsable del Servei Econòmic de Fundesplai i tindrà lloc en línia, el dimecres 22 de febrer, a 2/4 de 6 de la tarda.

Per tal d'inscriure's a la xerrada, gratuïta, cal emplenar el formulari en el següent enllaç: https://ja.cat/xerradaentitats2023

Des de l'any 2012 l'Oficina Jove orienta i assessora el moviment associatiu de la comarca per a la tramitació de documentació administrativa constitucional i per al funcionament en el marc legal actual. Al mateix temps ofereix anualment una formació d'interès per a les associacions. L'any passat el servei va realitzar un total de 272 assessoraments i tràmits a les associacions de la comarca.