Nova sessió formativa en línia per a persones dirigents d'entitats "Les subvencions del Departament de Cultura. Tramitació"

14/02/2022 Actualitat

Nova sessió formativa en línia per a persones dirigents d'entitats "Les subvencions del Departament de Cultura. Tramitació"

Amb el títol “Les subvencions del Departament de Cultura. Tramitació” l’Oficina Jove de la Conca i davant dels suggeriments per part de les persones que van al capdavant de les associacions de poder rebre informació de primera mà sobre la tramitació de les subvencions del departament de Cultura de la Generalitat, ha preparat una nova formació en aquest sentit.

La xerrada informativa tindrà lloc en línia, el proper dimecres 2 de març, a les 6 de la tarda. Tècnics i tècniques de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura, que té com a objectiu facilitar la sol·licitud d'ajudes en matèria cultural, seran els encarregats d’impartir la xerrada.

Per tal d’inscriure’s a la xerrada, gratuïta, cal emplenar el formulari en el següent enllaç: https://ja.cat/xerradaentitats2022

Des de l'any 2012 l'Oficina Jove orienta i assessora al moviment associatiu de la comarca per a la tramitació de documentació administrativa constitucional i per al funcionament en el marc legal actual. Al mateix temps ofereix anualment una formació d'interès per a les associacions. L’any passat el servei va realitzar un total de 189 assessoraments i tràmits a les associacions de la comarca.