Nova xerrada informativa sobre com estalviar energia a casa, ara a Sarral

15/05/2023 Actualitat

Nova xerrada informativa sobre com estalviar energia a casa, ara a Sarral

L’Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor de la Conca de Barberà i el Consell Comarcal organitzen una nova sessió sobre energia a la comarca

El pròxim 31 de maig a les 17:30 tindrà lloc una xerrada gratuïta sobre com estalviar energia a la llar. Es farà al casal de la gent gran de Sarral (carrer del Patufet, 1), és oberta a tothom i sense inscripció prèvia. Després de la jornada a Santa Coloma de Queralt al mes de març i la de L’Espluga de Francolí al mes d’abril, el grup motor de la comarca, que treballa per evitar la pobresa energètica, organitza la tercera jornada sobre l’estalvi d’energia.

A la jornada, que és a càrrec de l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor de la Conca de Barberà, es donaran consells sobre com estalviar energia a la llar, com reduir l’import de la factura de la llum, com tramitar una reclamació amb les companyies de subministraments i qui o com es pot obtenir el bo social.

Amb aquesta actuació es volen reduir situacions de vulnerabilitat de pobresa energètica a les llars, donant eines per millorar el consum familiar i proporcionant informació als consumidors sobre diferents aspectes relacionats amb les factures de la llum i el consum d’electricitat.

Aquesta activitat està organitzada pel Grup de Treball sobre l’Assessorament Energètic, integrat per l’Equip Bàsic d’Atenció Primària, l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor, l’Agència Comarcal d’Energia de la Conca de Barberà, Càritas i L’Oficina Tècnica del Pla d’Inclusió Social, que treballen dins del marc del Grup Motor de Pobresa Energètica de la Conca de Barberà.