Oberta la convocatòria de candidatures als Premis d'Honor de la Conca de Barberà

30/01/2018 Actualitat

Oberta la convocatòria de candidatures als Premis d'Honor de la Conca de Barberà

Fins el proper dia 26 de febrer es podran presentar al Consell Comarcal les candidatures de persones, entitats o empreses per optar als Premis d’Honor de la Conca de Barberà que convoca anualment el Consell Comarcal.

Tal com assenyala el Reglament que regula aquests guardons, les persones naturals o jurídiques que s’hi presentin han d’haver sobresortit per la seva labor meritòria, actuació en benefici de la comarca o serveis extraordinaris.

Poden presentar propostes els ajuntaments de la comarca, les associacions o fundacions també amb seu a la comarca o bé un col·lectiu de persones físiques o jurídiques “que hagin estat manifestament beneficiàries de l’acció per la qual es reclama l’homenatge”.

Hi ha tres categories diferents: la Distinció d’Honor, la Menció de Serveis Distingits i el Diploma de Reconeixement Comarcal. Tots tres guardons tenen un caracter exclusivament honorífic.

El lliurament dels reconeixements tindrà lloc el proper mes de maig, en un lloc encara per determinar.

L’any passat els guardonats van ser els següents:

· Distinció d’Honor: Associació Cultural Baixa Segarra, Associació Medieval Llegenda de Sant Jordi, Carme Sureda Bosch

· Menció de Serveis Distingits: Alfons Alsamora Jiballí, Josep M. Sans Travé

· Diploma de Reconeixement Comarcal: Cooperativa Agrícola de la Conca i Secció de Crèdit, Albert Sala Moreso i Joan Pérez Sánchez

Documents associats: