Obertes les inscripcions en totes les activitats del #tombalaconca22

14/05/2022 Actualitat

Obertes les inscripcions en totes les activitats del #tombalaconca22

El pròxim 28 de maig el Club excursionista de Montblanc organitza una caminada solidària i l’11 de juny el Club BTT Montblanc organitza una activitat en bicicleta

El #tombalaconca, iniciativa solidària de Travesses Solidàries i del Club Excursionista de Montblanc en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, continua endavant per recaptar fons per les persones en risc d'exclusió del costat de casa nostra, atesos per Càritas de la Conca de Barberà.

Les activitats organitzades són les següents:

• Travessa corrent: 21 de maig

• Caminada al bosc de Poblet: 28 de maig

• Ruta en BTT: 11 de juny

Travessa corrent: Es pot inscriure a la distància que es desitgi, només cal que estigui entre dos nuclis urbans dels quals passa la travessa solidària. Hi ha avituallaments en gairebé tots els pobles i serà una jornada esportiva i de solidaritat.
Us podeu inscriure a la travessa corrent a:

https://www.feec.cat/agenda/activitats/excursionisme/travessa-solidaria-tomblalaconca/

Preu: 11€ pels federats i 16€ pels no federats

Caminada: Es durà a terme una activitat pel bosc de Poblet, que serà apte per a tots els públics.

Us podeu inscriure a la caminada a: 

https://www.feec.cat/agenda/competicions/excursionisme/caminada-solidaria-tombalaconca/

Preu: 5€ pels federats i 11€ pels no federats


Ruta en BTT: Es realitzarà un recorregut circular des de Montblanc a Forès, d'uns 40 km que serà apte per a tothom. A la mateixa pàgina de la inscripció hi trobareu el recorregut.

Us podeu inscriure a: https://inscripcio.feec.cat/inscripcion/tombalaconca-en-btt/

Preu: 5€ pels federats i 11€ pels no federats


El sistema d'inscripció a les 3 activitats és com inscriure's a una cursa i els interessats obtindreu un dorsal personalitzat gentilesa de Provinilos.

Totes les inscripcions inclouen l'assegurança pels no federats i la quantitat aportada anirà íntegrament a la causa solidària, que en aquest cas és per Càritas de la Conca de Barberà.

A més, podeu col·laborar fent una aportació econòmica a través d'una pàgina de micromecenatge: https://www.migranodearena.org/ca/repte/travessa-solidaria-a-la-conca-de-barbera---tombalaconca22


Trobareu tota la informació al web https://www.travessessolidaries.cat/  i si teniu dubtes podeu escriure a info@travessessolidaries.cat