Posem en funcionament una nova deixalleria mòbil a la comarca

13/01/2021 Actualitat

Posem en funcionament una nova deixalleria mòbil a la comarca

El Departament de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha posat en funcionament, aquest dilluns, la nova deixalleria mòbil. Aquesta deixalleria mòbil és una furgoneta equipada i adaptada per a la recollida de residus especials i també de tots aquells residus que no es poden dipositar als contenidors i s'han de portar a la deixalleria, és a dir, té les funcions d'una deixalleria. Aquesta s’ubicarà de forma rotativa a tots els municipis de la comarca i és un servei gratuït.

Amb la nova deixalleria mòbil, es vol facilitar al màxim la recollida selectiva a tots els habitants de la comarca, a més d’agilitzar el sistema i millorar l'accessibilitat per als usuaris. A més, anirà acompanyada d'una agent cívic que resoldrà dubtes i problemes dels usuaris vers la recollida selectiva.

A la nova deixalleria mòbil s'hi poden dipositar tots aquells residus petits que no es poden dipositar als contenidors.

Per una banda, admet aparells elèctrics i electrònics, petits electrodomèstics, aparells informàtics, bombetes i fluorescents, telèfons mòbils, bateries i cables elèctrics.

Una segona tipologia són els residus especials en petites quantitats: pintures, vernissos i coles, dissolvents, aerosols amb contingut, cosmètics, olis i bateries de cotxe i moto, piles i bateries, oli vegetal de fregir, roba i calçat i cartutxos de tinta i tòners, entre d'altres.

Per a més informació, podeu trucar al 977 86 56 00.