Posem en marxa un punt de venda de targetes de transport públic del Camp de Tarragona

14/01/2020 Actualitat

Posem en marxa un punt de venda de targetes de transport públic del Camp de Tarragona

A partir d’ara els ciutadans de Montblanc i la Conca de Barberà disposen d’un nou punt on adquirir les targes del servei públic de transport del Camp de Tarragona.

Aquest nou punt de venda d‘aquestes targetes està situat a la seu de Montblanc del Consell Comarcal de la Conca de Barberà; al Palau Alenyà (c. de Sant Josep, número 18).

Com a novetat, a la seu del Consell Comarcal es podran comprar les targes bonificades, que fins ara només es podien adquirir a la seu de l’ATM a Tarragona.

A Montblanc hi ha un segon punt de venda situat al Quiosc Quatre Cantons, al carrer Major número 56.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà, conjuntament amb l’ATM del Camp de Tarragona, ha posat en marxa un punt de venda i recàrrega de les targes i títols de transport públic del Camp de Tarragona, per tal de facilitar al màxim a la ciutadania l’accés als transports públics i promoure’n el seu ús.

El sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona permet als seus usuaris utilitzar els diferents operadors de transport de bus urbà, interurbà i ferrocarril amb una única targeta. Es un sistema molt senzill i que facilita moure’s lliurement pel Camp de Tarragona amb importants avantatges econòmics.

Entre els avantatges destaquen:

  • Utilitzar targetes sense contacte reutilitzables per emmagatzemar els títols de transport
  • Classificar un territori de 132 municipis en només cinc zones amb el que es simplifica l’oferta de títols i per tant l’elecció dels clients.
  • Permet fer un desplaçament sencer (origen - destinació) amb transbordaments sense cost dins d’un límit horari, amb el que l’usuari estalvia i es pot despreocupar de l’operador del transport que ha de fer servir.

Per altra banda, el sistema tarifari integrat possibilita:

  • Fer desplaçaments amb diferents operadors de transport fent servir el mateix títol dins la seva zona geogràfica de validesa.
  • Fer transbordaments més fàcils i barats mitjançant uns sistemes de validació.
  • Fer més accessible l’adquisició de les targetes i dels títol de transport mitjançant una àmplia xarxa de venda i recàrrega.
  • Oferir als clients un àmplia gama de títols ajustada a les seves necessitats. (T-Mes, T-50/30, T-10/30, T-10 T-FM/FN70/90, T-12)
  • Oferir avantatges socials sobre el preu del transport públic a determinats col·lectius (infants fins a 12 anys, famílies monoparentals, famílies nombroses, persones amb situació d’atur i membres de la comunitat universitària URV.