Posem en marxa una prova pilot per portar el reciclamòbil a les escoles de la comarca

16/03/2018 Actualitat

Posem en marxa una prova pilot per portar el reciclamòbil a les escoles de la comarca

L'àrea de Medi Ambient del Consell posarà en marxa una prova pilot per portar el reciclamòbil a les escoles de la comarca. Aquesta activitat, que va dirigida als alumnes d'educació infantil i als diferents cicles d'educació primària, té l'objectiu de conèixer com s'han de tractar tots aquells residus que no podem dipositar als contenidors del carrer i que hauríem de portar a la deixalleria, a més de la importància de la seva recollida.

El reciclamòbil és una mini deixalleria en forma de remolc a la qual podem dipositar-hi les deixalles que no hem de barrejar amb la brossa de cada dia. Durant els dies que el reciclamòbil estigui instal·lat en els diferents centres, els alumnes podran portar per reciclar materials com ara piles gastades, oli de cuinar, radiografies, restes de pintura, fluorescents o bombetes, aerosols, petits residus electrònics, residus d'informàtica, cartutxos d'impressora, etc. També es repartiran fullets explicatius amb el funcionament del reciclamòbil.

Aquesta campanya doncs, vol facilitar la correcta gestió d'aquests residus, i alhora, convertir la tasca de recollida en una eina educativa. L’activitat formarà part del Pla anual d'activitats d'educació ambiental del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.