Presentem el primer número del Butlletí de comunicació del Consell Comarcal

02/07/2021

Presentem el primer número del Butlletí de comunicació del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha encetat, aquest any, una nova etapa comunicativa que té per objectiu apropar l’organisme a la ciutadania de la comarca per tal que en conegui més a fons la seva activitat: serveis, tràmits i projectes que s’impulsen, moltes vegades, amb la col·laboració dels ajuntaments dels municipis de la Conca de Barberà.

 

Hem reforçat el servei de comunicació corporativa per estrènyer llaços amb els mitjans de comunicació i, també, hem augmentat la nostra presència a les xarxes socials per aconseguir generar una comunitat de persones que se senti propera a l’administració i que l’ajuda a resoldre els seus problemes.

 

Avui, presentem el nou butlletí de comunicació digital, que vol ser una eina mitjançant la qual la ciutadania conegui amb més profunditat el Consell Comarcal. Hi trobaràs notícies destacades, resums d’activitats i projectes que realitzem i, també, un apartat en el qual els grups polítics poden expressar la seva opinió. Està previst que document tingui una periodicitat trimestral.

 

Esperem que et sigui útil i ens ajudis a fer arribar lluny la feina que es fa al Consell Comarcal de la Conca de Barberà, que treballa pels interessos dels veïns i de les veïnes de la comarca, els agents socioeconòmics i els ajuntaments.

 

Pots descarregar-te'l AQUÍ