Quatre jovesde la Conca de Barberà finalitzen amb èxit la part teòrica del curs de socorrisme aquàtic

10/06/2021

Quatre jovesde la Conca de Barberà finalitzen amb èxit la part teòrica del curs de socorrisme aquàtic

Un any més i, davant la problemàtica de trobar persones a la comarca formades amb el certificat de Socorrista aquàtic, l’Oficina Jove de la Conca ha establert aliances amb centres propers a la Conca de Barberà on es realitzava la formació de Socorrisme aquàtic en instal·lacions equipades per a poder-los realitzar.

Gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcover, un total de quatre joves de la comarca han pogut completar la formació teòrica aquest any. Els joves realitzaran les pràctiques per tal de completar el títol durant tot aquest mes de juny.

A finals del mes de febrer, l’Oficina Jove de la Conca va fer una crida a les persones interessades en obtenir el títol de socorrista aquàtic. La formació estava oberta a persones majors de 16 anys que volguessin treballar aquest estiu vinent com a socorristes aquàtics.

Més de 60 persones de la comarca es van interessar en rebre la informació. L’objectiu és mantenir estable una borsa de persones amb el certificat de Socorrista aquàtic que l’Oficina Jove posa a disposició dels ajuntaments de la comarca davant la necessitat urgent de cobrir una oferta de feina durant l’estiu.