Sessió formativa a les gestores de casos del Camp de Tarragona a Joan XXIII

07/06/2022 Actualitat

Sessió formativa a les gestores de casos del Camp de Tarragona a Joan XXIII

Va ser impartida de manera col·laborativa entre el CAP de Montblanc i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà

El passat dijous 2 de juny es va dur a terme una sessió formativa i de presentació del model català de conferència de cas. Aquesta va ser impartida de manera col·laborativa entre el CAP de Montblanc i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i va ser a càrrec de la Dra. Raquel Girona Real, directora UFG Alt Camp Est - Montblanc, Sra. Dèbora Fernández González, treballadora social dels equips Alt Camp Est i Montblanc i Sra. Mercè Domènech Roca, Treballadora social de l'Equip Bàsic de Serveis Socials de l'Àrea bàsica de Serveis Socials de la Conca de Barberà.

El Departament de salut ha creat un nou perfil professional dins del CAP, les gestores de casos i la sessió va consistir en la presentació i formació del MODEL CATALÀ DE CONFERÈNCIA DE CAS a les professionals del Camp de Tarragona que assumiran les tasques d'aquest nou rol professional dins l'àmbit de la salut, on també, se'ls hi va facilitar les eines pròpies per aplicar aquest model en l'anàlisi, diagnòstic i elaboració de plans d'intervenció consensuats interdisciplinàriament.

Aquest és un model de gestió de casos d'especial complexitat on conflueixen factors de vulnerabilitat sanitària i social.