S'inaugura una nova exposició d'art al Museu Comarcal de la mà de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà

31/01/2022 Actualitat

S'inaugura una nova exposició d'art al Museu Comarcal de la mà de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà

L'obra del llorencenc Joaquim Sicart, "Man Project", estarà exposada fins al dia 20 de febrer

El pròxim dia 7 de febrer, al Museu Comarcal, s'inaugurarà la nova exposició d'art, fruit d'un intercanvi intercomarcal d'art consistent en un intercanvi d'exposicions de les oficines joves de la Conca i del Baix Penedès i que va començar l'any passat.

A l'acte de la inauguració institucional està previst que hi assisteixi la coordinadora territorial de Joventut de Tarragona i els consellers comarcals de joventut dels Consells Comarcal del Baix Penedès i la Conca de Barberà.

L'obra que es podrà visitar fins al dia 20 de febrer al Museu Comarcal serà la del jove de Llorenç del Penedès, Joaquim Sicart, consistent en uns gravats i estampacions manuals de l'exposició "Man Project".

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà i l'Oficina Jove Baix Penedès treballen amb artistes dels seus territoris oferint-los un espai i de forma recíproca, es fa un intercanvi d'artistes joves. D'aquesta manera, els joves artistes de la Conca tenen un espai a l'aparador Jove Baix Penedès i els joves artistes del Baix Penedès tenen un espai al Museu Comarcal.

El mes de juny de 2021 l'obra exposada a Mostra d'Art de la Conca va exposar al Vendrell. I aquest any, està previst, que l'obra de la Gina Sandúa (Mostra d'Art 2021) exposi al Vendrell.