S'inicia la sisena edició de l'Escola Comarcal de famílies amb persones amb dependència a Montblanc

27/04/2023 Actualitat

S'inicia la sisena edició de l'Escola Comarcal de famílies amb persones amb dependència a Montblanc

Es tracta de setze sessions/tallers setmanals d'una hora i mitja de durada cada una

El Departament de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, junt amb l'ABS de Montblanc, han engegat la 6a edició de l'Escola Comarcal de Famílies amb Persones amb Dependència ubicada, aquest cop, a Montblanc.

El dilluns 24 d'abril s'ha iniciat amb l'assistència de vint-i-tres persones cuidadores familiars, la majoria residents a Montblanc. Aquesta edició consta de setze sessions/tallers setmanals, d'una hora i mitja de durada cada una i en aquestes, es tracten aspectes com les cures bàsiques, la higiene, la mobilitat, la nutrició i les adaptacions de l'habitatge, entre d'altres. Aquesta escola comarcal també ajudarà a la persona que cuida, a millorar la seva salut física i emocional amb sessions de suport psicològic. Les sessions estaran impartides per personal mèdic i d'infermeria, de l'àmbit del treball social, del jurídic i la psicologia, amb àmplia experiència assistencial.

L'Escola Comarcal de Famílies amb Persones amb Dependència està acreditada pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.