Sis empreses presentaran als joves de Tarragona el potencial de les comarques d’interior

26/09/2018 Actualitat

Sis empreses presentaran als joves de Tarragona el potencial de les comarques d’interior

La Conca de Barberà i el Priorat, i també en menor mesura la zona rural de l’Alt Camp, pateixen una disminució important del nombre de joves. Aquest fet incideix directament en l’evolució futura de la demografia dels seus pobles. Amb tot, els municipis d’aquestes tres comarques apleguen un bon nombre d’empreses que ara mateix proporcionen importants oportunitats laborals i professionals.

Per aquest motiu, les oficines joves de les tres comarques, en col·laboració amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat, el Grup Leader del Camp i el suport de l’Oficina Jove del Tarragonès i de l’Ajuntament de Tarragona, organitzen una jornada a Tarragona per donar a conèixer les possibilitats laborals de les tres comarques.

Aquesta jornada pretén facilitar un espai de trobada entre joves i empreses del territori. Permetrà el coneixement mutu de les dues realitats i la potenciació de l’arrelament de les persones joves al territori per a garantir el futur de les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat. Cada comarca ha seleccionat dues empreses representatives de diferents sectors econòmics amb potencial de creixement. Aquestes empreses presentaran als joves de l’àrea metropolitana de Tarragona que hi estiguin interessats les característiques laborals, formatives i econòmiques del seu sector productiu.

Data: dijous, 18 d’octubre de 2018

Horari: de 17 hores a les 21 hores

Lloc: Espai Jove Kesse, Tarragona

Més informació: Oficina Jove de la Conca de Barberà