S’obren les portes de l'Obrador de Cerveses Artesanes de Baseactiva

15/06/2022 Actualitat

S’obren les portes de l'Obrador de Cerveses Artesanes de Baseactiva

Dissabte, després de la clausura del 2n. Curs d’Elaboració de Cervesa, es va donar el tret d’inici d’aquest espai pioner

Aquest dissabte 11 de juny es van obrir les portes de l’Obrador de Cerveses Artesanes de Baseactiva, a Santa Coloma de Queralt. Aquest, ha de ser un espai de trobada pels nous emprenedors/es que vulguin iniciar la seva activitat econòmica en el món de la cervesa artesanal. A Baseactiva, els futurs empresaris podran utilitzar les noves instal·lacions i maquinària d’última generació per a elaborar la seva cervesa i comercialitzar-la. Compartiran espai, coneixements i eines amb d’altres companys i companyes que vulguin dedicar-se en aquest sector.

El tècnic de Concactiva i gestor de vivers especialitzats Jordi Giné, va explicar a tots els alumnes del curs els detalls de funcionament, estructura, condicions i mecanismes d’inscripció a la instal·lació. Concactiva, després de posar en funcionament els vivers: Celleristes, Oli, Espai Cuina i Cava, ha posat tots els esforços a que el de Cervesa de Santa Coloma de Queralt sigui tot un èxit. Ho fan agafats de la mà del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.

Abans va tenir lloc l'acte de cloenda del segon Curs d'Elaboració de Cervesa que s'ha portat a terme durant quatre jornades a Santa Coloma de Queralt i que ha estat organitzat per Baseactiva (Oficina de Concactiva a Santa Coloma de Queralt).

El curs ha estat impartit per Sergi Torres, responsable de Cerveses Segarreta, que, a més, serà l’encarregat de tutoritzar tots els usuaris que entrin a formar part de Baseactiva.

En aquesta jornada, la vicepresidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà Assumpció Canela, l'alcalde de Santa Coloma de Queralt Ramon Mullerat, el conseller de Promoció Econòmica Josep Maria Vidal, el regidor d'Infraestructures, Serveis Municipals, Hisenda, Subvencions i Promoció Econòmica, Indústria i Competitivitat de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt Josep Jaume Corsellas i el conseller de Benestar Social de la Conca de Barberà Jaume Fornés van fer entrega dels diplomes de certificat del curs a tots els alumnes.

En finalitzar, tots els assistents van poder tastar la cervesa que van elaborar els alumnes.

Tots les persones interessades a elaborar cervesa de manera professional, es poden adreçar a la seu de Concactiva i Baseactiva a demanar informació mitjantçant els telèfons: 977861338 / 977926906  o al correu: peconomica@concadebarbera.cat