Sortida cultural a Vimbodí i Poblet del Consell Consultiu de la Gent gran

21/06/2017

Sortida cultural a Vimbodí i Poblet del Consell Consultiu de la Gent gran

Aquest divendres passat, totes les associacions de jubilats que formen part del Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal de la Conca de Barberà han participat en la trobada cultural, per tancar el primer cicle d’activitats abans de l’estiu.

Les diferents associacions es van desplaçar al municipi de Vimbodí i Poblet, concretament al cinema Foment, on el Sr. Josep Maria Porta, director de l’Arxiu Comarcal va fer una interessant explicació sobre la importància dels documents i dels arxius. Seguidament, després d’un abundós aperitiu, es va fer una visita guiada pel municipi de Vimbodí i Poblet, per acabar al Museu del Vidre. Allí es va fer una demostració de com es treballa el vidre i dels diferents estris que es poden fabricar amb aquest material. Finalment, els participants es van desplaçar al pavelló municipal. Allí els esperava el primer tinent alcalde, Joan Canela i el Conseller Comarcal de Benestar Social i President del Consell Consultiu Comarcal de la Conca de Barberà, Magí Trullols. Tots van participar d’un bon dinar i van gaudir d’una gran orquestra, gràcies a la qual van poder ballar tota la tarda.

En aquesta trobada hi van participar les associacions de jubilats de Sarral, Pira, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Blancafort i Vimbodí i Poblet. En total hi van participar un centenar de persones. Els organitzadors de l’acte han estat l’associació de jubilats de Vimbodí i Poblet, juntament amb el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.