Taller sobre el malbaratament alimentari a Barberà de la Conca

10/11/2017 Actualitat

Taller sobre el malbaratament alimentari a Barberà de la Conca

El divendres 3 de novembre a les 6 de la tarda es va realitzar el taller de malbaratament alimentari  al local de l’Associació de Dones. Aquest taller promogut pel Servei de Medi ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, té com objectiu principal, el de conscienciar i difondre la cultura de la prevenció, així com promocionar un canvi de comportament i d’actitud, encaminat a  recuperar el valor dels aliments per prevenir-ne el seu malbaratament. 

En aquest taller es va muntar una petita cuina “freda”, on es disposar de tots els utensilis i eines necessàries per preparar un menú fred. En un altre espai complementari, es disposar de tots els ingredients necessaris per a la seva preparació. Alhora, es disposar de l’espai de reciclatge, amb els contenidors de les 5 fraccions que es recullen a la comarca. Les receptes disponibles van consistir en receptes fredes.

Aquesta acció pretén ser una finestra per a la societat a través de les pròpies entitats veïnals o la pròpia població, i es fa extensa a diferents entitats de la comarca.