Torna el cicle de cinema infantil en català a Montblanc

17/10/2022 Actualitat

Torna el cicle de cinema infantil en català a Montblanc

Comença el 23 d’octubre amb la projecció de la pel·lícula Tadeu Jones 3: La taula maragda

Torna el cicle de cinema infantil en català (CINC) a Montblanc. El diumenge 23 d’octubre comença la nova edició de cinema infantil en català (CINC) a Montblanc amb la projecció de la pel·lícula Tadeu Jones 3: La taula maragda. Aquesta nova edició es durà a terme durant el mes d’octubre i part del novembre i està organitzada pel Departament de Cultura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc i el Circuit Urgellenc. Les pel·lícules es podran veure al Cinema Casal els diumenges a les 17 h i el preu de l’entrada serà de 4 €, tant per a petits com per a grans. 

Aquesta iniciativa suposa una bona oportunitat perquè els nens i nenes d’aquesta comarca puguin gaudir de cinema en català.

Les pel·lícules que es podran veure al teatre cinema del Casal Montblanquí durant aquests mesos són:

  • 23 d’octubre: Tadeu Jones: La taula maragda
  • 30 d’octubre: DC Lliga de Supermascotes
  • 6 de novembre: Minions: L’origen de Gru
  • 13 de novembre: Els cercamons

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 80 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d'atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.