Torna el cinema infantil en català

06/02/2023 Actualitat

Torna el cinema infantil en català

El diumenge 26 de febrer començarà la nova edició

Torna el cicle de cinema infantil en català (CINC) a Montblanc. El diumenge 26 de febrer comença la nova edició de cinema infantil en català (CINC) a Montblanc amb la projecció de la pel·lícula El gat amb botes: L’últim desig. Aquesta nova edició es durà a terme durant el mes de febrer i març i està organitzada pel Departament de Cultura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc i el Circuit Urgellenc. Les pel·lícules es podran veure al Cinema Casal els diumenges a les 17 h i el preu de l’entrada serà de 4 €, tant per a petits com per a grans.

Aquesta iniciativa suposa una bona oportunitat perquè els nens i nenes d’aquesta comarca puguin gaudir de cinema en català.

Les pel·lícules que es podran veure al teatre cinema del Casal Montblanquí durant aquests mesos són:

  • 26 de febrer: El gat amb botes: L’últim desig
  • 5 de març: El prodigiós Maurice
  • 12 de març: El cargol i la balena (socis d’Òmnium: 3 €)
  • 19 de març: Lil, el meu amic cocodril
 
  

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 80 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d'atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.