Tot a punt per a la trobada intercultural Curcubeu 2019 a Montblanc

05/09/2019 Actualitat

Tot a punt per a la trobada intercultural Curcubeu 2019 a Montblanc

La capital de la Conca de Barberà acollirà el penúltim cap de setmana de setembre la diada del Curcubeu, nom amb que és coneix la trobada intercultural de la Conca de Barberà.

La proposta d’aquesta nova edició reparteix els actes en dos dies. Per una banda, el dissabte 21 de setembre, a l’església de Sant Francesc tindrà lloc una taula rodona titulada: “Adolescents i joves migrants sols: una realitat social a tot Catalunya”, que comptarà amb diverses intervencions.

El punt de trobada lúdic serà el diumenge 22 de setembre al matí, amb degustacions gastronòmiques dels països participants, actuacions musicals, espectacles, contacontes i jocs d’arreu del món, entre altres.

La Trobada Intercultural està organitzada pel servei de Nova Ciutadania de l’Àrea d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, el Pla d’Inclusió Social i la regidoria de benestar social de l’ajuntament de Montblanc, amb la col·laboració de diversos organismes, associacions i persones col·laboradores de la comarca.