Treballem en xarxa amb el sector turístic de la comarca per fomentar la seva recuperació

14/05/2020 Actualitat

Treballem en xarxa amb el sector turístic de la comarca per fomentar la seva recuperació

Els efectes patits pel sector turístic a causa del COVID-19, converteixen la situació en un escenari incert i inquietant.

Aquest sector és un dels més afectats per la crisi sanitària, amb repercussions tant en l’oferta com en la demanda de viatges. Des del Consell Comarcal, com a ens que treballa en benefici de l’activitat turística de la Conca de Barberà, es va activar un Pla d’Impuls per la recuperació del sector turístic.

Aquest document, representa un punt de partida per marcar els passos a seguir per fomentar una recuperació més ràpida. Per poder disposar d’un document més real i acotat a les veritables necessitats del sector, des del servei de turisme s’organitzen diferents tallers integrats en el nom de "Com adaptar-nos a una nova realitat turística: Accions en xarxa a la Conca de Barberà".

Mitjançant aquestes taules de treball amb diferents agents públics i privats, del teixit associatiu i del sector turístic de la comarca, es vol reforçar la unitat d'acció en matèria turística com a comarca i treballar conjuntament entorn a quines han de ser les properes passes i accions en xarxa en l'adaptació a la nova realitat turística.

Les diferents taules de treball tindran lloc els dies 19, 21, 25 i 27 de maig.