Tres-centes cinquanta persones passen per l'exposició "Tocant el cel amb una corda" a Santa Coloma de Queralt

03/06/2022 Actualitat

Tres-centes cinquanta persones passen per l'exposició "Tocant el cel amb una corda" a Santa Coloma de Queralt

Demà dissabte 4 de juny es faran visites guiades al campanar de l'Església de Santa Maria i a l'exposició "Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà".

Prop de 350 persones visiten l'exposició "Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà" que ha acollit Santa Coloma de Queralt, a la sala dels arcs del Castell dels Comtes. Una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el Museu Comarcal de la Conca de Barberà i que rep el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.

Al llarg d'aquest mes de maig s'hi han acostat de manera lliure més de 130 persones. A banda, el jovent de 1r i 3r d'ESO de l'Institut Joan Segura i Valls, tot l'alumnat de l'Escola Vedruna Mare de Déu del Carme i el curs de 3r de primària de l'Escola Cor de Roure han fet una visita guiada a càrrec del seu comissari, Jesús Martínez.

Per concloure, demà dissabte 4 de juny es faran visites guiades al campanar de l'Església de Santa Maria i a l'exposició "Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà". Les pujades al campanar, que aniran a càrrec de Jesús Martínez, es realitzaran en tres torns, a les 10, 11.30 h i 13 h.

La visita guiada a l'exposició es farà el mateix dissabte a la tarda a les 16 h, a les 17 h i a les 18 h. L'aforament és limitat i cal apuntar-se a l'Oficina de Turisme.
L'exposició que fins ara ha tingut un gran èxit de visites ja ha estat a Montblanc, Solivella, Passanant i Belltall i l'Espluga de Francolí. Després de Santa Coloma de Queralt anirà a Rocafort de Queralt.