Un centenar de joves participen a la primera Setmana Jove de l’Habitatge

22/06/2021

Un centenar de joves participen a la primera Setmana Jove de l’Habitatge

Gairebé un centenar de joves van participar, entre el 14 i el 18 de juny, a la Setmana Jove de l’Habitatge. La primera edició d’aquesta activitat ha consistit en xerrades, impartides telemàticament, que han debatut aspectes d’interès pels joves entorn a l’habitatge i que han servit per donar resposta a algunes de les principals preguntes que es fan a l’hora d’independitzar-se: contractes de lloguer, habitacions compartides, problemes per pagar el lloguer o la hipoteca, la compra d'un habitatge de segona mà, o els models alternatius d'accés i tinença d'habitatge.

 

En totes les xerrades, els professionals que les han encapçalat han ofert recursos i eines per tal que els joves puguin desenvolupar-se amb més facilitat i puguin assumir la responsabilitat de mantenir un habitatge.

 

 

La 1a Setmana Jove de l’Habitatge és una activitat organitzada pels serveis municipals i comarcal de Joventut amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat i les oficines municipals i comarcals d’habitatge.