Un centenar de persones participen en la XXIV Trobada de Gent Gran de la Conca

20/06/2019 Actualitat

Un centenar de persones participen en la XXIV Trobada de Gent Gran de la Conca

Montblanc és converteix en el municipi amfitrió de la 24ena trobada de casals de la gent gran de la comarca, una trobada anual promocionada des del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Conca de Barberà i organitzada, en aquesta edició, per l’Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi.

La jornada del 15 de juny començava amb la benvinguda de Francesc Benet, president en funcions del Consell Comarcal, i d’Antoni Sosa, president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Montblanc. Un aperitiu amenitzat pels grallers dels Torraires de Montblanc donava pas a l’inici de les visites guiades per diversos indrets del municipi, que finalitzava amb un concert d’orgue a l’església de Santa Maria.

Després del dinar de germanor al pavelló del Casal, van tenir lloc els parlaments per part de Josep Andreu, alcalde de Montblanc i Francesc Benet, qui van destacar la importància de la gent gran al municipi i a la comarca. Per la seva part, Antoni Sosa, va agrair la participació de les persones vingudes de Blancafort, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Pira, Santa Coloma de Querat, Sarral, Solivella i Vimbodí i Poblet.

La part final de la trobada va comptar amb el sorteig de diversos productes i amb un ball, que va animar la sobretaula fins ben entrades les set.

La trobada ha comptat amb el suport del Consell Comarcal i l’Ajuntament de Montblanc, i la col·laboració de CaixaBank, Carles Andreu, Europastry, Rafael Cuevas, la Denominació d’Origen Conca de Barberà, Rifacli i Pastifred.