Un total de 5.224 persones utilitzen el transport comarcal de la Conca de Barberà

15/02/2022 Actualitat

Un total de 5.224 persones utilitzen el transport comarcal de la Conca de Barberà

Durant l'any 2020 i a causa de la pandèmia, el nombre de viatges va caure fins als 3283

El transport comarcal de la Conca de Barberà ha recuperat el nombre de viatgers durant l'any 2021 amb un total de 5.224 persones que l’han utilitzat durant l’any passat. Durant el 2020 i a causa de la pandèmia, va baixar considerablement.
Actualment, hi ha 13 línies i d'aquestes, tres que funcionen sota demanda. D'aquestes les que més viatgers en tenen són la línia 1 (Vilanova de Prades - Vallclara - Vimbodí - L'Espluga de Francolí – Montblanc), la línia 8 (Tarragona - Valls - Vilaverd - Montblanc - L'Espluga de Francolí - Vimbodí i Poblet) i la línia 5 Segura - Savallà del Comtat - Conesa - Les Piles - Sta. Coloma de Queralt Vallespinosa - Pontils - Seguer- Sta. Coloma de Queralt).

El Servei de Transport Comarcal té per objectiu comunicar els nuclis de població més petits amb Montblanc, l'Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt. El servei es realitza com a mínim un dia a la setmana.

Com a propòsits de cara al 2022 està l’ampliació dels dies de serveis de la ruta Sta. Coloma de Queralt a Montblanc, i passar-lo a servei diari.