Una vintena de persones assisteixen a la formació "Les subvencions del Departament de Cultura. Tramitació"

07/03/2022 Actualitat

Una vintena de persones assisteixen a la formació "Les subvencions del Departament de Cultura. Tramitació"

Organitzada des de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, vatenir lloc el passat dimecres 2 de març de forma telemàtica

El passat dimecres 2 de març a les 6 de la tarda va tenir lloc la sessió informativa en línia per a persones dirigents d'entitats "Les subvencions del Departament de Cultura. Tramitació" i organitzada des de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Un total de 20 persones van connectar-se en línia per tal de saber com realitzar la tramitació de les línies de subvencions de Cultura.

La formació va començar a càrrec de Lourdes Malgrat, directora de Serveis Territorials de Cultura de Tarragona, la qual va donar la benvinguda a les persones assistents.

En Xavier Bach, tècnic de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural va realitzar un exercici pràctic en directe en un entorn de proves per demanar una subvenció.

La cloenda de la formació va ser a càrrec del conseller comarcal de Joventut, Eduard Saltó.

Aquesta formació donava resposta davant dels suggeriments per part de les persones que van al capdavant de les associacions de poder rebre informació de primera mà sobre la tramitació de les subvencions del departament de Cultura de la Generalitat.

Des de l'any 2012 l'Oficina Jove orienta i assessora el moviment associatiu de la comarca per a la tramitació de documentació administrativa constitucional i per al funcionament en el marc legal actual. Al mateix temps ofereix anualment una formació d'interès per a les associacions. L'any passat el servei va dur a terme un total de 189 assessoraments i tràmits a les associacions de la comarca.