Visita dels representats d’Educació de la Generalitat de Catalunya a Concactiva

04/02/2022

Visita dels representats d’Educació de la Generalitat de Catalunya a Concactiva

Aquest passat dijous 3 de febrer diferents representants del Consell Comarcal de la Conca de Barberà van rebre la visita del Sr. Jean-Marc Segarra, director general de Centres Públics de la conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya. La jornada va servir per posar en comú diferents aspectes de l’educació i la formació a la Conca de Barberà. La jornada es va portar a terme a les instal·lacions de Concactiva, al carrer Daroca número 1 de Montblanc, per crear xarxa i col·laborar directament en diferents temes que afecten al departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i a la nostra comarca.

A les 11.00h. es va iniciar la visita amb una benvinguda de la Sra. Carme Pallàs, presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Sra. Judit Garcia, consellera comarcal d’Educació del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, el Sr. Josep M. Vidal, conseller comarcal de Promoció Econòmica i Habitatge del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, el Sr. Marc Roca, conseller comarcal de Paisatge, Acció Climàtica i Agricultura, el Sr. Josep Andreu, alcalde de Montblanc i de Jordi París, director de Concactiva, on van presentar tots els serveis que s’ofereixen al Consell Comarcal de la Conca de Barberà i a Concactiva als representants d’Educació.

Seguidament, es va realitzar una reunió de treball on es va tractar el funcionament de Concactiva, l’àmbit de formació i col·laboració pel desenvolupament, l’ampliació dels serveis educatius a la Conca de Barberà i la gestió dels serveis de transport i menjador a la comarca per part del Servei d’Educació del Consell Comarcal. A la reunió també hi van participar membres del Centre de Recursos Pedagògics, l’ Equip d’Assessorament Psicopedagògic i representants dels diferents instituts de la comarca: l’Institut Joan Amigó i Callau, el Col·legi Mare de Déu de la Serra, l’Institut Martí l’Humà, l’Institut Joan Segura i Valls i els docents de l’UEC.

A les 12.00h. es va fer una visita a les aules de formació de Concactiva del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Energies Renovables, de la UEC Conca de Barberà, l’aula de tecnologia del Fab. Lab Conca de Barberà i l’Espai Cuina (CFGM Elaboració Productes Agroalimentaris).