Visita guiada gratuïta a Barberà de la Conca aquest dissabte al matí

02/11/2017 Actualitat

Visita guiada gratuïta a Barberà de la Conca aquest dissabte al matí

Segueix la campanya de tardor: “Turisme a la Conca de Barberà Poble a Poble” amb la visita guiada gratuïta a Barberà de la Conca aquest cap de setmana, dissabte 4 de novembre a les 11h del matí.

La visita a Barberà de la Conca comença davant del celler modernista i te una durada aproximadament de 1:30h i en acabar la visita es farà un tast de vi en el mateix celler. Per participar cal inscriure’s a la web http:www.concaturisme.cat. L’altre visita guiada organitzada dins la campanya de tardor és el dissabte, 11 de novembre a Blancafort.

Aquesta campanya s’organitza des del servei de turisme del Consell Comarcal amb la col·laboració dels ajuntaments que es visiten amb l’objectiu de donar a conèixer els atractius turístics i culturals de cada poble de la comarca. L’experiència va dirigida al públic en general.

Més de trenta persones van gaudir de la visita guiada a Rocafort de Queralt el dissabte passat. Una visita pionera al poble i que es preveu que pugui continuar, la Cristina Villanueva, encarregada del guiatge va aconseguir traslladar els visitants al segle d’or que va viure Rocafort de Queralt quant els indians van impulsar el desenvolupament de la vila.