Visita institucional a Aprodisca

13/02/2022 Actualitat

Visita institucional a Aprodisca

Ha servit per fer un intercanvi de demandes, opinions i projectes

El dijous dia 10 de febrer, la presidenta del Consell Comarcal Carme Pallàs, la vicepresidenta Assumpció Canela, el Conseller de Benestar Social Jaume Fornés i el Conseller de Promoció Econòmica Josep M. Vidal van fer una visita a Aprodisca, l'Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà. Tot i que el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ja hi col·labora amb ells, es tracta de la primera visita institucional en la qual els hi han fet una visita per totes les instal·lacions, inclosa la part d'agroalimentària que és molt important.

La presidenta del Consell Comarcal Carme Pallàs ha explicat que s'ha tractat d'una visita molt interessant en la que han pogut compartir una molt bona estona d'intercanvi de demandes, d'opinions i de projectes i on és probable que es puguin establir altres tipus de col·laboracions. Carme Pallàs també ha volgut remarcar que "el Consell ha d'estar al costat d'entitats que fan accions socials".

Aprodisca (Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà) és una entitat social, sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb discapacitat, que va ser creada l'any 1983 i compta amb una llarga trajectòria en promoure i gestionar, recursos i programes en l'àmbit de la integració social i laboral.