Visita institucional de la presidenta del Consell Comarcal a l'Arxiu Tarradellas de Poblet

11/10/2022 Actualitat

Visita institucional de la presidenta del Consell Comarcal a l'Arxiu Tarradellas de Poblet

Posteriorment, s'ha reunit amb l'abat de Poblet, Octavi Vilà

El passat dimecres dia 5 d'octubre la presidenta del Consell Comarcal, Carme Pallàs, va visitar l'Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià, situat al conjunt monàstic de Poblet. La presidenta va ser acompanyada per la directora de l'Arxiu, Núria Gavarró.

Després de recórrer detingudament les instal·lacions i conèixer de prop els fons que s'hi conserven, Gavarró va exposar a la presidenta comarcal els projectes en què s'està treballant ara mateix des de l'Arxiu Tarradellas. Destacant especialment les tasques de digitalització del fons documental i de la col·lecció de publicacions periòdiques del President Tarradellas.

Un cop finalitzada l'estada a l'Arxiu, i aprofitant l'anada a Poblet, la presidenta es va reunir amb el pare Abat, Octavi Vilà, per compartir reflexions sobre temes d'actualitat comarcal i dels municipis de la Conca de Barberà.

Carme Pallàs ha explicat que "ha estat una experiència molt interessant i positiva en la que hem pogut mantenir una reunió de treball amb el prior i el pare Abat per tal de parlar de diferents temes del Monestir, del Consell Comarcal i de la nostra comarca. A més em sento molt agraïda de què m'hagin deixat compartir el seu espai".