Xerrada sobre els Hàbits Saludables a diferents punts de la comarca

31/05/2023 Actualitat

Xerrada sobre els Hàbits Saludables a diferents punts de la comarca

L’Equip de salut comunitària de l’ABS de Montblanc i l’equip d’acció comunitària del Consell Comarcal, organitzen una xerrada adreçada a la gent gran de la comarca.

Durant el mes de juny i juliol, l'equip professional del CAP de Montblanc oferirà una xerrada sobre Hàbits Saludables, adreçada especialment a la gent gran.

L'activitat, que no necessita inscripció prèvia i és gratuïta, s'oferirà en els diferents dies i horaris als següents municipis:


Dia 7 de juny:

-9.00 hores a Barberà de la Conca (Local La Societat. C/La societat, 37).
-10.30 hores a Pira (Associació de jubilats i jubilades. C/Diputació s/n).
-12.00 hores a Sarral (Associació de jubilats i jubilades. C/Patufet, 1).

Dia 21 juny:

-9.00 hores a Montblanc (Associació de jubilats i jubilades. C/Vinya, s/n).
-10.30 hores a L'Espluga de Francolí (Associació de jubilats i jubilades. Plaça de l'Església, 5).
-12.00 hores a Vimbodí i Poblet (Associació de jubilats i jubilades. Plaça Major, 12).

Dia 19 de juliol:

-9.00 hores a Rocafort de Queralt (Associació de jubilats i jubilades. C/Sant Antoni, 29)

A causa dels canvis que es produeixen en la nostra societat, cada vegada s'adopten més, costums i maneres de viure que s'allunyen dels hàbits saludables. Seguir unes bones pautes alimentàries, realitzar activitat física de forma regular i descansar de forma adequada ens ajuda a millorar el nostre benestar físic, psicològic i emocional. Aquestes jornades pretenen donar consells i explicar per què és tan important mantenir uns bons hàbits al llarg de la nostra vida, també quan som grans.

Aquesta activitat, que s'emmarca dins del I Pla d'Envelliment Quilòmetre Zero de la Conca de Barberà, està oberta a totes les persones grans de la comarca, podent participar en qualsevol de les jornades. S'organitza gràcies a la coordinació entre l'equip de Salut Comunitària de l'Àrea Bàsica de Salut de Montblanc i l'equip d'Acció Comunitària del Consell Comarcal.