Recollida de residus especials de perruqueria

 

El servei de recollida de residus especials a les perruqueries es basa en la recollida, càrrega i transport de diferents residus que genera aquest tipus d’activitat comercial. El servei consta en que un xofer-peó recull un cop al mes els residus especials que les peluqueries generen. 

El xofer-peó els diposita en uns dipòsits que porta en el seu vehicle. Següentment els transporta a la deixalleria comarcal més pròxima (Montblanc, l’Espluga de Francolí i Sta. Coloma de Queralt), les quals disposen d’una caseta d’emmagatzematge de residus especials.

La prestació del servei de recollida de residus especials a les perruqueries s’ajusta a les necessitats dels comerços dels municipis on es realitza el servei, segons la freqüència estipulada i els punts establerts, garantint sempre un servei el qual segons un estudi previ que s’ha realitzat mitjançant visites i enquestes, no es produeixen incidències diverses com desbordaments. 

El servei de recollida de residus especials a establiments estètics consisteix en la recollida selectiva d’aquests residus que generen per la seva activitat comercial les perruqueries i els centres estètics, i que si els dipositen en contenidors dels municipis i nuclis de la Conca de Barberà contaminen molt.

Entenem com a residu selectiu especial el següent:

- Laques (aerosols)
- Laques (aspersió)
- Tints
- Escumes
- Gomines
- Sabons
- Utensilis d'un sol ús: Guants, pinzells, bols
- Fulles d’afaitar (alumini)
- Aigües oxigenades

 

Aquest servei es porta a terme el primer divendres de cada mes.

Per sol·licitar aquest servei, prem aquí.