Torneig futbol sala femení de la Conca de Barberà

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i la seva Conselleria d'Igualtat, organitza el 1r Torneig de Futbol Sala Femení de La Conca de Barberà, amb el suport de diversos ajuntaments i de clubs de futbol de la comarca, i amb l’objectiu de reivindicar la igualtat de condicions de les noies en aquest esport.

 

Les bases que regulen la participació són les següents:

EL TORNEIG

 • Hi haurà 8 equips amb un mínim de 7 jugadores, i un màxim de 9. 
 • Les edats de les jugadores han de ser d'entre 13 i 17 anys. Caldrà autorització del pare, mare o tutor/a legal de la menor d'edat per participar al sorteig. L'organització enviarà un full d'autorització que s'haurà de retornar signat.
 • El torneig se celebrarà el dia 4 de gener de 2022, començant a les 9.00 h.
 1. Els quarts de final (4 partits) se celebraran en diferents pobles de la comarca, es procurarà que aquests pobles estiguin relativament a prop.
 2. Les semifinals (2 partits), es celebraran en diferents pobles de la comarca, es procurarà que aquests pobles estiguin relativament a prop.
 3. La final es disputarà a Solivella.
 • Totes les jugadores jugaran amb l’equipació que proporcionarà l’organització. Es distingiran els equips mitjançant petos.
 • Totes les participants s'enduran l'equipació del torneig (samarreta, pantalons i mitgetes) d'obsequi, i medalla.

INSCRIPCIONS

 • S'ha de fer la inscripció al torneig de forma individual, especificant el nom de l'equip (si és el cas) o bé si es vol jugar sense equip.
 • Les inscripcions són a través d'un formulari. Hi podeu accedir a través del QR del cartell o a través de l'enllaç: https://forms.gle/GJDWxwkYVkwNS26j7
 • El període d'inscripció és de l'1 al 17 de desembre, ambdós inclosos.

PREMIS

 • Premi equip guanyador: equipació, medalla, val valorat en 100€ en roba i calçat esportiu, per cada jugadora de l'equip.
 • Segon classificat: equipació, medalla, val valorat en 40€ en roba i calçat esportiu, per cada jugadora de l'equip.
 • Tercer classificat: equipació, medalla, lot de productes de la Conca de Barberà, per cada jugadora de l'equip.
 • Premi especial joc net: equipació, medalla, lot de productes de la Conca de Barberà, per cada jugadora de l'equip. Al tractar-se de noies menors d’edat, quan hi hagin totes les inscrites, l’organització enviarà un full d’autorització que s’haurà de tornar entregat amb la signatura del pare/mare o tutor/a legal de la menor.

 

Aquesta iniciativa neix arran d’uns fets discriminatoris ocorreguts aquest estiu a la població de Solivella. Des de l'organització del torneig de futbol sala d’aquest municipi es va obligar a les jugadores a jugar a primeres hores de la tarda, en plena canícula, els van fer desaparèixer les samarretes i se'ls va dificultar alguns arbitratges.

Des de l'Ajuntament de Solivella es van posar els fets en coneixement de la conselleria d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat i es va decidir fer una reunió amb totes les regidories d'Igualtat de la comarca per decidir conjuntament quines accions es podien emprendre. D'aquesta reunió, en va néixer la idea de fer el primer torneig de futbol sala femení per reivindicar els drets de les noies a jugar amb igualtat de condicions.