Torneig futbol sala femení de la Conca de Barberà

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i la seva Conselleria d'Igualtat, organitza el 2r Torneig de Futbol Sala Femení de la Conca de Barberà - contra la Violència de Gènere, amb el suport de diversos ajuntaments i de clubs de futbol de la comarca, i amb els objectius de, per una banda, reivindicar la igualtat de condicions de les noies en el marc d'aquest esport així com reivindicar-nos contra la violència de gènere. I per una altre, promoure el futbol entre les dones joves.

 

Les bases que regulen la participació són les següents:

EL TORNEIG

  • Hi haurà 8 equips amb un mínim de 7 jugadores i un màxim de 9. 
  • Les edats de les jugadores han de ser d'entre 12 i 17 anys (noies de 12 anys, nascudes dins de l’any 2010 i noies de 17 anys nascudes durant el 2005). Caldrà autorització del pare, mare o tutor/a legal de la menor d'edat per participar en el torneig. Una vegada tancades les inscripcions es farà arribar l’autorització a cada participant. Aquesta s’haurà de retornar signada, per poder participar del torneig.

  • El torneig se celebrarà el dia 4 de gener de 2023, començant a les 9.00 h. L’horari de finalització es preveu per a les 15.00 hores aproximadament.

  • Totes les jugadores faran ús d’una samarreta esportiva que proporcionarà l’organització, el mateix dia 4 de gener. Durant els partits, es distingiran els equips mitjançant armilles. La resta d’equipació esportiva ha de ser proporcionada per cada jugadora

ELS PARTITS

  1. Els quarts de final (4 partits) se celebraran en diferents pobles de la comarca, es procurarà que aquests pobles estiguin relativament a prop.
  2. Les semifinals (2 partits), es celebraran en diferents pobles de la comarca, es procurarà que aquests pobles estiguin relativament a prop.
  3. La final es disputarà a Solivella.

Per tal de facilitar la comunicació entre equips, i proporcionar el lloc exacte on es desenvoluparà cada partit, es farà un grup de WhatsApp (una vegada tancades les inscripcions) amb els organitzadors i un representant de cada equip. La persona representat de cada equip haurà de comunicar la informació a la resta de jugadores del seu equip.

INSCRIPCIONS

  • S'ha de fer la inscripció al torneig de forma individual, especificant el nom de l'equip (si és el cas) o bé si es vol jugar sense equip.
  • Les inscripcions són a través d'un formulari. Hi podeu accedir a través del QR del cartell o a través de l'enllaç: https://forms.gle/wYZKUkGseXU8Xgv96

  • El període d'inscripció és del 2  al 20 de desembre, ambdós inclosos.

PREMIS

Totes les jugadores es podran emportar la samarreta esportiva. També es farà entrega d’un obsequi per a cada persona participant, dels dos equips finalistes.