El servei de Turisme del Consell Comarcal engega una campanya turística destinada a grups reduïts i adaptada a la Covid-19

19/07/2021

El servei de Turisme del Consell Comarcal engega una campanya turística destinada a grups reduïts i adaptada a la Covid-19

El servei de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà posa en marxa una campanya d’estiu destinada als grups reduïts per adaptar-se a l’actual situació de la pandèmia de la Covid-19. La proposta, sota el lema ‘Propostes de pot petit’, vol difersificar i fer més experiencial el coneixement de l’entorn i del patrimoni de la Conca de Barberà, alhora que pretén garantir la qualitat de les propostes i la seguretat sanitària.

 

D’aquesta manera, durant aquest estiu, els turistes podran participar en un total de 27 activitats diferents amb grups de màxim 15 persones: passejades en cavall i carruatge; visites guiades a pobles com conesa o Sarral; conèixer espais patrimonials com el Museu-Fassina Balanyà a l’Espluga de Francolí o els molins fariners de l’Alt Gaià; descobrir el bosc de la Pena o del Tillar; recórrer el Mas d’en Llort o la ruta Templera i Hospitalera; així com es podran realitzar tallers i tastos o sortides de reconeixement d’espais naturals, entre altres. Totes les propostes prioritzen el benestar del territori, fomentant la conservació i la preservació del patrimoni i assegurant la cohesió entre el turista i la població local.

 

Aquestes propostes parteixen de tres premisses: la necessària adequació, coordinació i cooperació entre els agents públics i privats que intervenen en l’aportació d’experiències memorables i de qualitat al turisme; avançar cap a models més sostenibles, en harmonia i amb respecte al medi ambient i a la diversitat cultural, posant en valor el turisme en àmbits rurals com a via per preservar aquest entorn i assegurar la pervivència dels seus habitants; i potenciar el caràcter multiproducte de la Conca de Barberà, amb nous productes que permetin millorar l'estada mitjana i el grau d'ocupació.

 

Per a donar a conèixer aquestes activitats, s’ha imprès material promocional i s’engegarà una campanya a les xarxes socials.

 

La iniciativa és una proposta conjunta entre Turisme Conca i les entitats/empreses de la comarca que programen activitats i formen part de la Xarxa de Turisme Sostenible – XatsConca.

 

Consulta les activitats AQUÍ