Les entitats es formen sobre tot el que cal saber sobre les obligacions fiscals

26/04/2018 Actualitat

Les entitats es formen sobre tot el que cal saber sobre les obligacions fiscals

Aquest dimecres ha tingut lloc a la sala Noble del Consell Comarcal una sessió formativa adreçada a les persones dirigents d'entitats sobre les obligacions fiscals de les entitats.

El Centre d'Estudis i Suport Associatiu ha estat l'encarregat d'explicar a les més de 25 persones dirigents de les entitats culturals, esportives, juvenils i folklòriques de la comarca sobre tot el relacionat sobre les obligacions fiscals que ha de complir una entitat, amb l'objectiu de conèixer la normativa relativa a les obligacions fiscals i també d'entendre conceptes clau com el d'activitat econòmica.

Així doncs, els continguts aportats han estat centrats en temes com el CIF o NIF i la declaració censal, l'IAE, l'IVA, l'Impost de Societats, l'IRPF, la declaració d'operacions amb tercers (model 347), certificat digital i unes pinzellades sobre l'actualitat i novetats en matèria fiscal.

Aquesta activitat, organitzada per l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, forma part del servei de suport al món associatiu que s'impulsa des del Consell Comarcal.